Överdetektivinspektör Lispington aka Major Rust

Efter framgångarna med den lille Fiaten Pellefant så var det ju väntat med någon form av bakslag. Denna gång inkarnerad av överdetektivinspektör Lispington, min tidiga Rover 75 Touring med födsel nångång i september 2001.

Jo jag var väl medveten om att det förelåg två besiktningsanmärkningar – ena var Parkeringsbroms rörelsereserv kort och den andra på rost i tröskeln på förarsidan.

Att det var illa det anade jag, moderna bilar är ju mycket bättre på att dölja hur illa ställt det är. bilderna jag blev tillsänd var väl skvallrande. men när jag skulle prova att lyfta lite så krasade det betäkligt. Nu åtestår bara det gamla testet i form av att provborra lite varstans för att se om det finns något alls som bär… jag anar vatten ovan mitt huvud, långt över mitt huvud… PS om du någongång ser antydan till rost som kommer innefrån då är det garanterat ruttet hela vägen innanför och långt gånget.

Skulle jag själv säga så anar jag att överdetektivinspektör Lispington sannolikt även har annan funktion inom underättelseväsendet eller annan ljusskygg verksamhet sannolikt med titeln Major Rost med rätt att söndra…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.