Roffe

Ford Escort 1.8 GT 5-dörrars 1998

Det är möjligt att det här är mitt sämsta beslut någonsin att sätta ut Roffe till försäljning – för jag gillar innerligt Roffe. Det är en bra bil som är precis i det där bästa stadiet av en bils existens, den funkar perfekt som oöm vardagsbil. Är så pass original att det inte kommer vara svårt att hålla den i gott originalskick. Plus att den är så pass ovanlig att det börjar bli okej att se den som en samlarbil och åka på retroträffar för 90-talare.

Väldokumenterad med 18 servicetillfällen på 9500 mil. En brukare som ägde bilen 1998-2020, därefter avställd med en ägare innan mig som rimligen inte körde bilen.

På Pluskontot; Nybesiktigad och servad med ny olja, filter. Mycket väl fungerade AC (iskall), Antispinn, Abs och Airbag på förarplatsen. Godkända sommar och vinterdäck på fälg. Fords originalstereo. Ny bränslepump (Pierburg – dyr) Nästa besiktning i oktober 2023 och skattad till april 2023. Senaste provturen var i helgen till Klassikers bilträff Frukost Klubben i Norrköping.

Möjliga småsaker på minuskontot – se bilder, springa i stötfångare fram, saknar ett täcklock över strålkastarens spolarmunstycke.

Spricka främre stötfångare

 

Täcklocket saknas över spolarmunstycke

Spricka bakre stötfångare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I övrigt en mycket välvårdad 24 år gammal bil.

Pris 11 500kr vilket i runda slängar är va vad jag själv lagt ut. Men vill du komma med frågor om sista pris eller skambud så varsågod, jag raderar och blockar så gärna:-)

Gott 2-meters skick!

Notera GT’n vita mätartavlor! snart 9500 mil

Allt helt och rent

Innertaket sitter där det ska

rimligt rymlig och praktisk halvkombi, redo att frakta

Motorrum, inga synliga läckage, allt sitter som det ska

Fords originalsteroe 6000CD, kod-kortet finns kvar.