The once’s that got away

VIsst är det som så. Det finns alltid lösa trådar i tillvaron i stort. I mitt fall tenderar det att vara bilar jag varit spekulant på.

Skulle jag idag upprätta en aktuell lista så finns en handfull bilar. Eller ja framför allt två som ligger högst.

Den fantastiska Londontaxin som jag troligen tjatat hål i huvudet på alla som följt mig. så den ska jag nog inte tala mer om här.

Nej här ligger fokus på en Toyota Camry av den den glada tvålkoppsformen. Just det här exemplaret var till salu under covidåret 2021. Att jag inte kom vidare i processen ja det kan jag svårligen komma ihåg idag. Men jag tror det var just på grund av Covid, min sjukskrivning och att vara i riskgrupp. Oavsett – jag har sökt ägaren via brev, hoppats och drömt, testat smsa alla men med samma namn ja allt utom röksignaler man kan nu tänka.

Så Hans om du nu läser dessa rader – du kan väl höra av dig? om inte annat skicka ett sms till 0702170017