Hoppa till innehåll

Ny adress, nya möjlighet men givetvis INGEN bil!?

Minnesgoda vänner och besökare av bloggen drar sig säkert till minnes en del bilder från parkeringsplatsen och garaget där vi bodde, bilden på Ingol exempelvis.

Tills saken hör att min kära sambo, ja hon som bestämde att vi skulle skaffa den där silverfärgade 9000 CSE’n som inom familjen fått det stolta namnet Archie. Ja just hon, hon fick för snart två månader sedan den eminenta idéen att vi borde flytta och det snarast… Ja det bar ju sig inte bättre än att en oss närstående fastighetsägare var till att förvärva ännu ett hyreshus där det till allas förvåning dessutom fanns en ledig lägenhet… När det dessutom konstaterades att det även skulle finnas en garageplats i eget garage så till sägaledes, ja då var det bara att börja skaffa flyttkartonger och det asap.

Så nu har jag äntligen fått tag på ett garage i centrala Örebro men som Bruce Springsteen redan konstaterat ”With every wish there comes a curse” ja i det här fallet så är det givetvis i form av att hela garaget nu är fullt av diverse överblivna möbler som ska hanteras på nått vänster, ett brådskande behov av att byta handbromsvajrar på den kära Archie och som en slutlig liten petitess – jag har förstås ingen bil att förkovra mig med…

Så det är bara att börja lära sig hur bussarna går på den här sidan stan:-/

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.