Rimfrost = rattmuff på…

Hösten övergår som alltid till vinter så även i år. Nånstans landar även jag i frågan vad ska få övervintra och vad borde få respass. På bilfronten känns det lite enahanda, tre stolta Ingolstäter står och huttrar i höstvädret; en väntar på ny bromskraftsreglerare, vilken borde ramla över gränsen vilken stund som helst, en annan väntar på dödsdomen och scenariot att avhämtas av skrotfragg, den tredje lever rövare längs landsvägarna på traden Örebro-Zinkgruvan, även den med ett visst uppdämt behov av engagemang från skriftställaren, eller som jag numera titulerar mig, vagnparksansvarig:-)

Samtidigt växel väl insikten om att det nog faktiskt vore bättre att lägga engagemanget på nån helt annan vagn, nån lite mer spännande, nån som ger lite ny input i vardagen eller ska jag säga utmaning? Så dagen får väl fortsätta spenderas vid Blocket ständigt meandrande flöde av nya chanser till bekantskaper i tillvaron.