Hoppa till innehåll

Ännu en påminnelse om att framgång inte varar för evigt…

Bara för att man en gång i tiden haft stora försäljningsframgångar så innebär det inte att man för evigt mutat in sig i trafikbilden. För när såg man senast en Ford Scorpio av första generationen i trafikvimlet?!

Det här exemplaret verkade dessutom ha de bakre skärmkanterna i behåll vilket kanske är en av orsakerna till att den har fått fortsatt förtroende av sin vårdare. Ägarlängden skvallrar om att det inte är en enägar-vagn vilket jag spontant skulle trott. Nej antal brukare anges till hela 6 stycken men den senaste gjorde sin entre för snart 7 år sedan. våren 2014 alltså. Heder och hatten av för den som håller denna vid liv!

Tittar man på exempelvis Car.info så ser man, kanske en smula förvånade, att det finns hela 1338 Scorpio av det tidiga utförandet kvar i registret, varav 1060 halvkombis av med de olika motoralternativen. Så på pappret är dem ju inte så få som trafikbilden säger….

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.