Hoppa till innehåll

Ett två-pack Röd Grand Prix tack!?

Det här med att hitta en vettig sommarvagn har gått i någon form av stå. Uppslagen kommer, analyseras och vissa försvinner bara av sig själv.

Det är dock inte dessa som gäckar tillvaron. Det är de där udda vagnarna som fastnar i sinnet. Och finns de med i sinnet, ja då hänger dem med i tillvaron och tankesfären.

Något av de mer fantasieggande alternativen var en annons jag sprang på för en tid sedan. Att saker har en tendens att dra till sig likar är väl allmänt känt. Ja menar bara titta på mitt tidigare samlande av Audi typ 44, där totalt tre vagnar samsades om min uppmärksamhet samtidigt.

Denna gång hade säljaren fått för sig att skaffa en Pontiac Grand Prix och därefter sprungit på ännu en. Så nu var det två snarlika i garaget. Det kan ju tyckas vara överkurs men jag förstår att det är lätt att smida medan järnet är varmt.

Att ha två liknade vagnar kan ju ha sina uppsidor. Men det ställer ju till det rent logistiskt. Bara en sådan sak som att hämta nyförvärv(en) ställer ju till det, speciellt när de stå 30 mil hemifrån.

Att det även påverkar det smått monetära aspekterna, ett två-pack torde väl kosta mer än ett singelpack? Ja frågorna är många, svaren haltandes.

Ställer man sedan resonemangen på sin spets så måtte det väl vara dubbelt så svårt att sälja två bilar den dagen man väl vill byta spår i sin bilsamling?

Kanske är det läge att hålla sig på mattan och hoppas på att det dyker upp något mer sansat val, helst i singular….

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.