London-Taxi intresse med förhinder

Som hobby-bloggare så fastnar jag lite lätt i världen mellan att vara överintresserad privatperson. Och inte fullt så ackrediterad mediamänniska. Minnesgoda läsare minns säkert hur det gick när jag försökte boka foto-tid med en bilägare som helt sonika blockade undertecknads telefonnummer.

Just nu så har jag många pågående meddelandeförfrågningar kopplat till London-taxis i Sverige. Något som säkert vållar en och annan stackare funderingar om varför någon i Örebro kontaktar dem om deras ögonstenar. Eller möjligen ställer frågor om en artikel i en tidning för 25+ år sedan osv.

Hoppas detta inlägg möjligen kan få den som funderar. Jo frågan är seriös och nej jag bits inte. Jag publicerar inget på nätet som jag inte fått OK på att skriva om. Därmed inte heller sagt att allt jag är nyfiken på ens skulle hamna i ett blogginlägg.

Mvh Michael Niskakoski i Örebro 070-217 00 17