Brexit – en skilsmässa med friktion

För ett par veckor sedan nämnde jag i förbifarten att lite bildelar till ett imaginärt objekt skulle vara på väg. Döm om min frustration när jag veckan om gick fick mail på mail från leverantören. Den ena efter andra ändringen av ordern behövdes göras, dels hade priset stigit med minst 40% av delarna. Eller så hade man valt att ersätta originalfabrikaten med eftermarknadskvalité.

Låt säga att min frustration var påtaglig. Mina försök att få annullera ordern föll inte firman på läppen. Turligt nog hade betalningen gjorts via PayPal och i deras tjänst ingår ett köparskydd. I det här fallet var det bara att vidarebefordra korrespondensen med firman och anmäla att jag inte var nöjd med hanteringen. En vecka senare så har jag fått besked om att min klagan har fallit i god jord. Betalningen kommer gå tillbaka till mitt konto inom någon dag eller två. Nu gäller det mest att hålla tummarna och kolla bankens saldo.