Hoppa till innehåll

Major improvement necessary

Ibland blir det lite väl mycket på paletten över saker och ting som pockar på. Eller mer realistiskt, allt sånt som redan borde ha fått sin beskärda del av engagemang och energi senast redan igår.

I mångt och mycket verkar den springande faktorn till att det fastnar någonstans längs vägen verkar bero på en lång kedja av hinder som var och en i sin tur måste lösas ut innan eller möjligen efter för att ta flödet i någon riktning.

Ja kalla det uppfartstetris, the Vicious circle eller för att citera pölsa – ’jävla oflyt’ på renaste värmländska. Hur som haver, att urskuldande rycka på axlarna och rent av ta det på latin ”Post hoc ergo propter hoc” må låta trevligt men löser inte grundproblemet. Alltså tanken på att ”efter något just på grund av detta.”

De gånga veckan har jag istället försök adressera problem ett efter ett då med målet att slutligen lösa ut så mycket som möjligt av allt det som skjutits upp till ett senare tillfälle.

I denna iver har 3 från ”nya hjul” till Audi C3 som inte rullat en meter fått sätta livet till. Eller nya och nya, gummit på det äldsta var datumstämplar vecka 12 1989 så det var väl samtida eller till och med före Berlinmuren föll?!

Som alltid saker man samlar på sig i någon form av missriktad ambition att någon gång lycka få att komma till användning. I ärlighetens namn finns det säkert lite fler delar till Audi C3:or i gömmorna som även dem på sikt hotar att få gå till returen utan att ha fått chansen till nya stordåd. Det mest markanta i samlingen de ytterst udda täckluckorna i bagareutrymmet som fanns som tillval för att få ett helt slätt lastutrymme.

Att jag inte ännu nått hela vägen i denna påbjuda reningsprocess står klart oavsett hur jag än vänder och vrider på det hela. Alltjämt finns ett och annat som skulle behöva granskas om dem är värt att ge utrymme på hyllorna.

Exakt var det hela kommer landa är väl svårt att sia om. Det kan helt klart gå på två olika sätt, aningen fortsätter utvärderingen in absurdum men aldrig blir klar. Eller så beslutar jag att det bara är att sopa ihop resterna och staplar upp på sånt sätt att en bil kan rullas in. Vågar jag tillstå att det har hänt frekvent tidigare. Just med resultatet att det går något halvår och sedan är våndan och ansamlingen åter i foruks?

Ja, var håller du du hus, Major Improvevent – nu när du nu behövs som mest?

*Major improvement necessary – det näst längsta omdömet som en restaurang i Storbritannien kan få som omdöme i samband med  motsvarigheten till inspektion av livsmedelsverksamhet.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.