Hoppa till innehåll

När inte allt är riktigt som tidigare

Jo det är bara att krypa till korset och erkänna. Efter såhär en 5-6 år så var det behov av att byta ”mallen”. Ja den bakom som styr hur allt visas här på bloggen.

Det här med att ombyte skulle förnöja bara i sig är väl lite att dra stora växlar på hur vardagens tristess nu skull påverka. Nej i det här fallet var det mer något av att det finns en bugg i den ”gamla” mallen. För någon månad sedan så slog det liksom stopp. Nu har jag tillfälligt* valt att läsa på en annan mall, inte för att den är så vacker i dig. Men den är mer lämpad att hantera mycket text. Och det vet du säkert, text har det en tendens att bli här:-)

*Ingen vet ej hur länge en bra temporär lösning kan vara innan den räknas som permanent….

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.