Hoppa till innehåll

Roffe lockar större intresse än trott

Att säga att responsen var av stormande karaktär vore väl att ta i. En handfull intressenter visade i alla fall intresse den första timmen och en potentiell köpare lovade handpenning via banköverföring. Det är inte som den gången jag la ut en BMW 328i för 3000 kr och telefonen ringde oavbrutet i två dygn:-)

Lätt blåögd som jag väl är och tror gott om folk så dolde jag annonsen på blocket bara för att strax där efter så reda på att det rådde svårartad teknik svartflagg på köparens sida och någon betalning var högst otrolig i närtid. Nåväl bra att det uppdagades redan i dag så det inte drog ut mer i tid.

Att sälja ett objekt som Roffe är inte det enklaste. Nybesiktigad och skattad, påkostad dels av mig för att få liv i den men även väl underhållen och servad av förste ägaren. Ja på det hela taget, ett solitt utgångsmaterial för den som vill fortsätta vårda med liten insats.

Men att hitta lämpliga entusiaster med hjärtat för Ford synes lite svårt. Skulle marknaden snarast vara en person som vill ha en slit och slängvagn till vintern ja då är ni fler. I mitt fall får jag inse, när väl köpeskillingen är på mitt konto så har jag inget att säga, oavsett om den hamnar på museum eller i förorten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.