Hoppa till innehåll

Att jobba på med förtätning…

Ännu en gång har min nyfunne läromästare Torgny visat vägen. Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så fann jag en ypperlig källa till input i mitt tidningssamlande hör i stan, ja den på Ö, Torgny.

Att denne trevlige herre haft den goda smaken att samla ihop en massa intressanta tidningsmaterial är jag evigt tacksam. Ty var skulle man annars kunna komma över första årgången av Teknik För alla? Eller många nummer BilEkonomi och lokalutgåvan av Vi Bilägare? 

Vårt senaste sammanstrålande var inte mindre baxnade. Ty lika givet som ett amen i kyrkan fanns hela utgivningen av PremiumMotor – motortidningen som Statoil försökte lansera 1993. Eller Bilvärldens kompletta utgivning, ännu en udda fågel i den svenska motorpressfaunan – ett högkvalitativt projekt för Kungliga Automobilklubbens tillskyndare under 1980-talets senare hälft?!

vågar jag tillägga att jag fått äran att bli ny förvaltare av det hela och lite till? Inom kort hoppas jag kunna publicera framsidorna på Majks.se. Lite justering av navigationen lär behövas och ett antal timmar vid scannern

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.