I katalogiserandets otjänst – del 8

Det kanske synes ha varit lite stiltje på biltidningssamlandet. Jag får nog dock tillstå att det händer lite mer bakom kulisserna än vad som alltid redovisas här. Men tre undsättningsprojekt i trakterna av Sundsvall, Helsingborg och nu idag Mjölby (igen!) har det blivit. Om det nu är tecken på att det gått i stå ja då vill jag inte veta vad storm skulle innebära.

Nåväl – det är lite stilla redovisningsmässigt för det har till stor del varit kompletteringar till mina kända samlingar. Resultatet blev i båda fallen ett 20-tal färre luckor i samlingen. Vilket nog mer handlar om att jag ska känna mig trygg i att jag har gjort allt jag kunnat för att få fulla årgångar. Därmed inte sagt att det totalt sett handlar om mycket tidningar jag skaffat om än många dubbletter.

Nu har jag dock lyckats bredda repertoaren en smula. Inom någon vecka hoppas jag att 13 årgångar med Husvagn & Camping katalogiseras. Därefter står lejonparten av pappersutgivningen av numera insomnade Automobil på tur.

Ja över och ut. Nu tar jag kväll och hoppas drömma om nästa undsättningsprojekt. Denna med stjärna i fronten som omväxling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.