Hoppa till innehåll

Höstuppdatering

Under sommaren har många spännande projekt funnits i huvudet och ibland även på parkeringen.

Den så ”fina” 480’n som jag hittade i i maj var väl allt annat än ett klipp, redan vid inköpet så kändes inte allt rätt, efter ett par mil kändes inget rätt…. Avgasröret gick tvärt av efter katten och trillade ned i farten på motorvägen! Ljudlig entré hemmavid och sedan snabbt bort med den…  Köpare en yngre kille i skrotbranschen med anläggning jag passerade på väg mot hemmaplan..

Bil nummer två blev B(i)RC en vackert vinröd Volvo 360 kat! Trevlig som få, 14000 mil på mätaren och de udda labyrintfälgarna även benämnda som GT-fälg om man tittar till Volvos Tillbehörskatalog från när det begav sig. Avhämtades i underbara trakterna av Gränna, ja faktiskt på ett fik  i färjeläget! En av få gånger som jag tagit mig tid att faktiskt åka igenom denna pärla vid Vättern.

Som så ofta så kommer en olycka sällan ensam, jag vill nog hävda att även intressanta objekt har en tendens att likaledes komma i grupp. Dagarna efter att B(i)rc väl landat på garageplan där hemma så dök nästa annons upp på blocket, denna gång betydligt mycket närmare, ja faktiskt bara på andra sidan stan, så dök givetvis NYY upp, en udda fågel i form av en 360 GLT utan kat 1988 med SKINN och AC plus taklucka. Bilen hade bra historik så det var bara att slå till.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.