När det där objektet man bara borde ha…

Jo jag inser, mitt liv kretsar väldigt ofta kring frågan om vad jag borde samla på för bil och framför allt vad jag borde ha för bil för att ta mig de 13 milen varje dag till och från jobbet.

Förra året grasserade ju Audi-febern friskt och det antal typ44 passerade ju garaget ibland för att stanna. Ja eller helt enkelt behaga haverera så jag fått utveckla den svårbemästrade konsten av att köra bil utan fungerande koppling….

2012 har väl snarast influerats av tanken om att åka lite mindre vagnar helst då något spartanska eller kanske bara överlevande särlingar som förgyller trafikbilden i vardagen, summa summarum så har Fiat vunnit med två enheter, Uno och Argenta och Nissan kvalar in på silverplats med en EXA/Pulsar. En snabbkoll hos vägverket ger dock klart besked om att tysken fortfarande regerar iallafall i listan över registrerade åkdon i Skriftställarens ägor.

Sitter och hackar ned dessa tecken och tankar just innan tåget ska ta mig mot Hufvudstaden – ja vart annars för att TITTA på en till Audi, jo jag ska bara TITTA, det kan ju vara nått att ha – vi pratar En-ägar Flyttgods bil inköpt av nuvarande ägare NY i utrikestjänst!