Hoppa till innehåll

Det avbrutna SAABSKA året 2013 – nu med moped!

Moped Yamati Strada XTLOkej, jag erkänner – rastlöshet föder impulser hos mig… Och visst, det är väl dessa som räddar min mentala frid dessa dagar då det inte händer så mycket. Sååå av det SAABSKA snikåret 2013 återstår – nada!

Två olycksamma faktorer sammanföll, bonusdottern ska byta abonnemang och har för mycket pengar på kontaktkortet – alltså läge för en annons på blocket, och nu påbörjas vägjobbet utanför huset där jag huserar – alltså parkeringsbrist. Resultat trubbnos-SAAB’en fick respass. Kanske passande då pendlingsbehovet inte heller kvarstod då jag slutat i gruvan.

Nåväl helt ställd på bar backe är jag ju inte – Sambons Vince står hemma och ser sur ut och i garaget så står numera min Yamati Strada från 2007 med hela 10,4 mil på mätaren – den bör ju få luftas oxå….

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.