Hoppa till innehåll

Akvarie sökes?!

Strax efter att jag skaffade BlackThunder så dök det upp en annan Pontiac på den stora svenska auktionssajten på nätet, ja de på T. Nyfiken som jag var så sände jag lite frågor till säljaren, som dessvärre inte hann att svara på dem innan auktionen löpte ut. Efter en tid kom dock ett mail med svar, men det hela rann ut i den bekanta sanden…

I helgen som gick hade jag dock vägarna förbi den del av landet där bilen borde stå… En snabb koll med transportstyrelsen – jo bilen fanns var i rullorna, skriven på samma ägare som i fjol. En dubbelkoll på kartan gav lite hintar om var bilen skulle kunna tänkas stå. Så en liten avstickare planerades in.

Resultat; tja, bilen hittades, en hel del att göra och massa osäkerhetsmoment…. men det är ju som vanligt… Framtiden får väl utvisa om det blir någon Grand Prix i garaget

Och så vad det ju det där med akvariet….
Notera att positionsljuset numera vikarierar som akvarie….

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.