…så var det dags att ringa ”begravningsbyrån”, Le Ford has 2 leave…

Jag har testat, jag har slipat, jag har skruvat… Men den kära Forden, lystrande till tillmälet P(j)uck har ingen framtid i min ägo, även om AC’n funkar perfekt och nästan allt annat så. Men vevstakslagren överlever typ 5 minuter på tomgång, ett par sekunder vid 2500 varv, röken som lägger sig lik en föraning av Lützen ger väl en indikation om att allt inte heller är helt kurant vad det gäller ventiltätningar eller kolvringar.

Nu ska jag väl inte säga att jag kommer sakna eländet så mycket, men jag kommer gräma mig över att det inte gick att reparera motorn, ett antal vevlagerbyten till trots och en massa slipningar av veven. Att jag dessutom lyckats byta fjädrar, bromsrör och målat en hel del rostskyddsgucka på allsköns ställen, ja faktiskt i en sån omfattning att besiktningsteknikern var mäkta imponerad över hur fräscht det hela såg ut under….

Men väl, när man lått vägs ände, ja då är det vägs ände…. Och som så ofta, så kommer jag förlita mig på att Fordonsflytten kommer se till att Forden får det öde den förtjänar. Så om du har en bil som behöver gå till skroten så hör med Fordonsflytten vettja!