Projekt Pellefant – när väntan känns lång.

Örebro i maj 2019

Jag väntar på att tiden ska ha sin gilla gång – det är väl så där 50-55 dagar innan jag vågar tro att jag kan tänkas få beskåda Pellefant. I brist och rastlöshet uppkommer ett och annat delprojekt såsom:

  • Dokumentationprojekt, massa tankar om att skapa videos, ta bilder, dokumentera inköp, uppväckt och besiktning
  • Reservdelsprojekt, har väl redan rullat igång med nya tänddelar och filter liggandes på tur. Här känns det väldigt klart av någon anledning.
  • Rostskyddsprojekt, här våndas jag,  bilen kommer ju från Centraleuropa och har inget riktigt rostskydd – hur ska man göra och vad bör man tänka på? I mina kontakter med de två tillverkare som jag känner till så leder i alla fall Hagmans på stilpoäng. De svarade rappt och engagerat om vilka produkter de rekommenderar till en bil som denna. Medan Auson’s svar mest kändes mekaniskt och väldigt oengagerat.