Projekt Pellefant – när väntan känns lång.

Örebro i maj 2019

Jag väntar på att tiden ska ha sin gilla gång – det är väl så där 50-55 dagar innan jag vågar tro att jag kan tänkas få beskåda Pellefant. I brist och rastlöshet uppkommer ett och annat delprojekt såsom:

  • Dokumentationprojekt, massa tankar om att skapa videos, ta bilder, dokumentera inköp, uppväckt och besiktning
  • Reservdelsprojekt, har väl redan rullat igång med nya tänddelar och filter liggandes på tur. Här känns det väldigt klart av någon anledning.
  • Rostskyddsprojekt, här våndas jag,  bilen kommer ju från Centraleuropa och har inget riktigt rostskydd – hur ska man göra och vad bör man tänka på? I mina kontakter med de två tillverkare som jag känner till så leder i alla fall Hagmans på stilpoäng. De svarade rappt och engagerat om vilka produkter de rekommenderar till en bil som denna. Medan Auson’s svar mest kändes mekaniskt och väldigt oengagerat.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.