Jimmy goes DTM – tycker Monotorkare är ”the shit” 20 år försent.

Här en bild tagen dagarna innan när de två torkararmarna behagade stå åt samma håll…

Lilla Jimmy gillar att testa mitt tålamod – härom aftonen så behagade den lilla Seaten får för sig att man inte behöver två torkare, det räcker gott med en enda. Å visst när värsta BTCC och DTM-stämningen rådde i runt 1995 så var ju var Singeltorkare på var och varannan bil med stylingambitioner…. Nu känns det väl lite väl 1990-tal för att vara vägen framåt. Ny reservdel gick förvånansvärd enkelt att matcha – nu återstår dock väntan på att den ska materialisera sig från Tyskland.

I övrigt så har jag tillbringat lite kvalitetstid i garaget. Om än i syfte att skrota ned en handfull cyklar jag råkade köpa under förra året. Nu blev det dock inget av dessa tre DBS-maskiner jag släpade hem. När nu vaktmästaren i mig fick tummen ur så blev det kvalitativ nedskrotning. Allt i ambitionen att skapa en bra cykel av allt detta – i städivern så fick även ett par andra objekt chans till att återfödas i någon ny konstellation.

I övrigt så har det varit lite stiltje på bilfronten – kanske är det som alltid -det klassiska lugnet före stormen. Ja det tär – men tålamod är ju en dygd.