Dääeeejuu du, eller Chevrolet’s kusin från landet är korna är billiga?

Det ska erkännas, vissa vagnar är så generiska att de fastnar i medvetandet lagom länge så jag kan notera registeringsnumret i mobilen.

Jag inser att just en sådan lär ha siktats för typ en månad sedan. Att jag vet när det var, beror mest på att anteckningen har datumstämpel. Jag kan inte för mitt liv komma på färg den hade eller om den stod parkerad eller var i rörelse. Vad jag däremot minns var att det inte var den lite vanligare kombin utan en vanlig sedan. Ja minnet är selektivt på något vis.

Nåväl. i brist på bilder att styrka min tes eller för den del bevis för att jag verkligen sett en Daewoo så får Wikipedia visa upp härligheten här nedan. En bil så ”beige” att den glömts redan medan du tittar rakt på den.

M 93, CC BY-SA 3.0 <https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0>, via Wikimedia Commons