Höstrusk och biluppslag till höger och vänster

Hösten börjar så smått bli markant. Ja så pass påtaglig att löven nu kämpar för att sitta kvar på grenarna.

Med hösten och en vikande konjunktur verkar spännande vagnar dyka upp lite varstans. Ett av objekten, en udda Saturn SC2 i skåne, verkar vara ägd av någon med klipparambitioner. Salupris 38000:- Priset är väl aningen hög, speciellt i kontexten att ägaren köpte bilen för 8500 för ett år sedan och har inte gjort ett jota. Allt skvallrat av ridderligheten själv i form av Car.info

Idag landade ännu en kul vagn, en Volvo 360 på bilfirma i Luleå. Om än bara i en timme innan nämna annons försvann. Snacka om spridning i varsin landsända. Lägg där till alla andra objekt som flimrar förbi i bruset av annonser som spottas från på blockets hemsida.

I brist på uppslag att åka på har jag ägnat veckan som gått till att kontakta ägare till vagnar som finns på min radar sedan länge. Tråkigt nog verkar inte någon av dem involverade vara intresserade av att återkoppla. Möjligen frukten av att jag inte rakt ut skriver att jag vill köpa utan lite mer höra mig för om status för objekten i fråga.