Inte ens blocket mer rara ärtor triggar rätt feeling

Det är inte utan att till och med jag blir förvånad. Tänk att finna rätt på inte mindre än två högerstyrda akterladdade Skoda 120 till salu. Dessutom i min stad om än i dess andra ända från där jag huserar.

Men tror du att det blev något? Kanske i alla fall en snabb titt? Nepp, inte det minsta.

Frågan är väl om varför, tja – lathet? lättja? eller rent av har jag bara blivit loj. Säkert alltsammans. Därtill tanken på att skaffa en gammal slutkörd lantbrevbärar-racer från tiden när skået körde privatbilar i tjänsten mot milersättning. Om alltsammans stämmer så verkar livslängden varit två år innan vagnbyte var påbjudet…. den första var nämligen en 79’a och den andra 81’a så kronologin verkar ge 24 månader i tjänst innan det var dags för skroten.