Att nedteckna tankar för den bredare massan?

Föga tänkte jag på sökvägen till min stackars presentation i senaste numret av klassiker även skulle innefatta sökvägen till den här bloggen.

Ur ett marknadsföringsperspektiv, ja – guld värt. Men på det personliga planet lite nervigt. För allt detta orerande högt som lågt, kan nu drabba någon oförhappandes tidningsläsare i jakt på något mer matnyttigt?

Mitt skrivande kommer av ett mått av skrivklåda. Möjligen även bristen på någon som undrar hur det går i min ”fritidsforskning” kopplat till ämnet trafik sedan bilens intåg.

Någonstans sätter tvivlet fingret på vad varje publicist säkert jobbar med. Är det värt för någon annan att ta del av? Jag tvivlar, men samtidigt vill jag inte ändra allt för mycket på mitt koncept. Det är vad det är.

Men erkännas ska – jag har för första gången satt ett inlägg som första inlägg även om det inte är det senaste. Allt för att besökare som sett något i Klassiker kanske ska kunna förstå hur man hittar det dem må vara på jakt efter….