Hoppa till innehåll

När alternativet ”inte går att komma runt” ?!

Sommaren 2023 kommer sannolikt att gå till historien som den varmaste i mannaminne och negationen blir den att den troligen är den svalaste av alla dem som följer. Ja vi står obönhörligen inför stora utmaningar som civilisation

På snarlikt sätt går semestern nu mot sitt slut och och inget nytt sommarplåge-projekt har uppenbarat sig på min horisont. Visst har en handfull alternativ funnits på tapeten. Ett par av olika schatteringar av derivatet Ford. De två hetaste kandidaterna båda ca 35-40 mil från Ö. Båda lika rätt så väl som fel. En seriös tanke på att abdikera från min politiska kompassnåls hjärtpunkt och välja en Trabant. Men även ambitionen att skaffa en arvtagare till min stundom saknade Pontiac Grand AM. Ja mången idé men allt för långt till genomförandet.

När väl ett anatomiskt skelett uppenbarade sig i trakterna av där ett av fjolårets objekt alltjämt huserar så kändes det hela, om inte solklart men väl så oomstigligt. Så här är jag, lagom inmålad i hörnet av vad en sista veckas semester må innebära.

Sååå vad ska man göra, då när ”alternativet inte går att komma runt”? Ja, svaret saknas än så länge, även om jag starkt anar att mantrat ”när hjärta och hjärna inte kan komma överrrens så är det plånboken som får ta smällen” kommer bli allt för aktuellt. Inom en allt för snar framtid är jag rätt för….

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.