När vardagens 24-timmarscykel inte riktigt räcker till

Jag får erkänna – i takt med att livet snurrar verkar vardagens 24-timmarscykel inte räcka fullt lika långt. Ja inte alls som de räckte i ungdomen. Ja ständigt blir jag frustrerande påmind om hur denna begränsande faktor lägger em hämsko på utvecklingen dagligdags.

Nu senast fick jag inse att den kommande lördagen är uppbokad för att fixa en liten Twingo. Tack vare detta var jag nödd och tvungen att meddela ägaren till en udda Volvo 364 att jag fick låta någon annan gå före, för jag kan inte hämta bilen förens tidigaste kommande söndags eftermiddag. Ja det var bra det senaste av exempel på att timmarna inte riktigt räcker till. Underliggande så finns det en annan mycket mer relevant vagn som jag hoppades kunna lägga ett seriöst bud på redan för en månad sedan. Men eftersom det funnits saker som fått prioritet före den. Ja då har den fått göra avkall. Frågan är väl för hur länge?