Hoppa till innehåll

Det är väl inte värre än att man kan ändra sig…

Det här inlägget hänger ihop med en radda andra postningar kopplat till min dokumenterande tidningssamlande. Övriga inlägg hittar du via att klicka på länken under inlägget märkt I katalogiserandets otjänst.

Jo jag minns att jag råkade tillstå att det där med de tidiga årgångarna av Teknikens Värld det var ju inget att direkt stå efter. Eller snarare jag konstaterade att de tidigare årgångarna har en väldigt teknisk bredd och fokuset råkar oftare hamna på flyg och tv/radio vilket inte ligger mig lika varmt om hjärtat som trafik, bil och samhällsbyggande.

Du må tro att jag fått äta upp det där sedan en tid. Alltsammans började med en tradera-annons. Rubriken sa väl nästan allt – Teknikens Värld Inbunden 1946-1998. Att det var avhämtning och det en mindre knippe mil norr om Örebro gjorde det hela enkelt.

  Ja – jag erkänner det är något speciellt med att sitta med det första numret av en tidning i så gott skick som detta. Så kanske var det lite av ödets ironi att jag även skulle bli förvaltare av ännu fler nummer och årgångar av tidningen som gav mig idén att hamstra undan massa tidningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.