Hoppa till innehåll

Vårstädat och klart – eller tomt och oklart?

Oj, eller kanske Oj oj oj va livet blev komplicerat utan bil…

Japp, jag erkänner efter 600 mil med Taurusariusen så pallade inte ryggen med mer av dem amerikanska pinnsoffan, för att inte tala om den jänketypiska avsaknaden av väghållning på de smala kostigarna på gränsen mellan närke och östergötland…

Så om söndagen uppenbarade sig någon villig att fortsätta gunga längs vägarna… och visst jag fick igen vad jag gav för bilen så det var väl säljläge…

Hade jag dock varit en smula mer taktisk så borde jag väl ha sett till att skaffat en annan bil INNAN jag beslutade mig för att byta åkdon. SÅ nu sitter jag här och biter på de stackars naglarna eller ska jag säga de stolta resterna av den där biten längst fram på fingrarna ty det finns inte mycket hårt kvar att gnaga på…

Läget är alltså följande;

Bilbehov; ja – 13 mil om dagen fram och tillbaka till jobbet närmare bestämt

Kravspec; för stunden lättövertalad, men fick man drömma, 4 x A läs ABS, AC, Airbag och Automat alltsammans gärna paketerat i nått 80-tals skal, så svaret är ”Dream on”.

Kandidater; ja det finns 4906 bilar under 5.000:- på blocket just nu:-) eller rent av 11494 att välja mellan om man sträcker sig till 10.000:-….

Min ”mest efterspanade lista” på¨ovannämnda tillhåll på nätet;
En Nissan med 12000 friska mil på mätaren och en-familjs ägarbild
En SAAB i Cirkonblått och trevlig historik
och
En Audi med den eminenta kombin nötbrunt skinn och pärlemorlack… Svårslaget om det inte vore för en och annan defekt.

Nåväl den som lever kan följa mina umbäranden här på webben

Vördsamt,

Eder Skriftställare

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.