Hoppa till innehåll

Nya bilder

Inget är som modernisering , sägs det. Strax före jul så kom jag och min ärade hälft fram till att det var dags att ta lite krafttag rörande alla våra digitala bilder som verkar finnas spridda på allehanda av våra tekniska grunkor, oftast på någon telefon, eller kanske på den förra telefonen… eller var den kanske i digitalkameran – och var i så fall har vi gjort av dem?

Nåväl det blev att bita i det syrliga äpplet och just välja dito, ja en mac, det föll sig så mycket lättare när alla paddor och fånar liksom direkt fick det att landa på burken. I alla fall i teorin, för framtidssäkrade vet verkar vi vara för allt nytt det bara liksom ploppar in i sin rätta mapp, men sen var det ju allt det är som vi fotograferat, eller fotograferat låter ju så högtravande, för när jag började kolla vad som egentligen fanns på dessa otal cd-skivor, minneskort och backupdiskar så får jag väl tillstå att tre fjärdedelar  var sånt som aldrig någonsin kommer att behövas igen… bilder på notislappar med forntida inköpslistor från Willys, bilder på mina fötter(?!) bilder på macid’et på en nätverksgrunka på mitt forna jobb som garanterat inte överlevt till dessa dagar.

Efter lite städande så återstod inte så mycket, eller ska jag säga 33000! kort som i någon mån kanske kan intressera någon i nått sammanhang, det är ju så lätt att spara:-)

Nåväl, fördelen var att jag hittade ett och annat matnyttigt som kanske går att förgylla den här sidan så, tro’t om du vill, det har kommit till ett och annat foto, inte bara på förstasidan!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.