Välkommen – nu börjar det bli som tidigare

Hej och välkommen,

Under den gångna veckan har det jobbats och omjobbats, den gamla plattformen som användes kändes allt annat än uppdaterad och när det väl infann sig lite extra tid så var det helt klart läge att byta till WordPress.

Säg dock den konvertering som gått helt smärtfritt, även i detta fall så lyckades undertecknad med konststycket att radera massa viktiga filer när allt väl var klart. Så storstädning av webbutrymmet blev påbjudet och så var det bara att börja om på ny kula.

PS – Listan / Krononlogin med alla bilar jag ägt hittar du nu via https://www.niskakoski.net/kronologi/

Mvh

Michael Niskakoski

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.