Lite som att falla på målsnöret…

Det känns  som om det har blivit ganska mycket platt fall den senaste tiden.

Så även igår – bakom kulisserna har jag hållit kontakt med en av fjolårets heta kandidater till att bli nästa garagegäst. Den underbara lågmilade fiat Seicento’n har liksom inte kunnat lämna mitt sinne. Ägaren och jag har hållit lite sporadisk kontakt och vi hade preliminärt gjort upp att jag skulle få köpa vagnen nu i till midsommarhelgen som varit. När helgen var i annalkande så messade jag och stämde av men fick bara beskedet att ”jag hör av mig”. Vilket inföll igår. beskedet var dock lite åt det tråkigare hållet. Fiaten stod på verkstad och dem hade dömt ut motorn, något med kolvarna som gjorde att den inte riktigt ville vara med.

Fick ett generöst erbjudande om att få köpa den som den står, verkstaden bjöd 5000 vilket väl är helt ok om man nu gillar att skruva och leta udda delar.

Så med dessa grifterader så lägger jag ännu ett ”bita i gräset-moment” till handlingarna.

Dessa rader blev till kvällen den  9 juli. Föga anade jag väl då att jag, ett tiotal-timmar senare skulle göra ännu ett försök att faktiskt köpa bilen i fråga.