Major Rost mötte domkraften – resulterar i stoooora hål

Det finns tillfällen som man instinktivt vet utgången på förhand men att man är så illa tvungen att prova bara för att veta omfattningen eller hur illa något är..

I det här projektet inföll denna vattendelare veckan som gick. Ett strategiskt försök att lyfta bilen med domkraften i respektive hörn slutade med två ljudliga frasiga lyftförsök där bilen stod oväntat still på backen… Vare sig Vänster fram eller höger bak gick det att något som bar att lyfta i utom bärarmarna.

Snabb överläggning med höger och vänster hjärnhalva. Repkostnad uppskattad till minst 3000 per hörn alltså 12 för det lär vara lika illa inom kort i det övriga. Att bilen dessutom nu behagade misstända och vina betänkligt i löphjulen till kamremmen. Ja det var väl mest att betrakta som lök på laxen. Beslut – ring Fordonsflytten snarast…

Strax före 9 på fredagen den 13 så var saken hanterad. Bortsläpad och snudd på förträngd för min del. Ännu ett ekonomiskt tveksamt beslut. Men det kändes som om jag fått bilen på snudd till skänks och vetskapen om att det är så rostigt som det är så är det bättre att låta delarna hamna i bildelsbasens arkiv.

Ett svar på “Major Rost mötte domkraften – resulterar i stoooora hål”

Kommentarer är stängda.