Ändrade mönster i dessa tider av virus.

Trodde nog knappast att covid-19 skulle märkas även här på sidan. Ett nytt mönster är nu att trafiken på sidan om Budapest har klingat av, ja näst intill slutat. En vanlig vårdag så brukar ett 10-tal själar titta förbi för att läsa lite om Budapest. Idag så släntrar det in ett par besök på en vecka…

Nu ska väl sägas att det gör varken från eller till för min del. Webbplatsen har ingen intäkt utifrån servertrafik eller klick. Men det är spännande att se att beteendemönstret skiljer sig.

På tal om ändrade mönster, jag kommer behöva lägga lite energi och kvalitetstid i garaget, trotjänaren DieselDoris var inne hos Opus Bilprovning och de vill gärna träffa henne igen. Ett par styrleder – jag bytte dem för två år sedan och fick då skitmärket Stark från Reservdelar24 istället för det jag beställt så dem borde jag ju reklamera. Irriterade nog så levererade Reservdelar24 samma skit i veckan trots att jag valt Febi i varukorgen. De urskuldar sig med att det ska vara bättre grejor med tre års garanti men jag säger att dem är ren skit. Så dem får de ta tillbaka – för Plojtema kan leverera minst likvärdiga ett par hundra billigare…

Nåväl, det är lördag middag när dessa rader plitas ned och solen skiner utanför fönstret… Det kanske är tid för blåkläder på?!