Hoppa till innehåll

Förfulning pågår!

Nej – det är inte av stolthet som alla bilder i skrivandets stund håller på att få domännamnet mitt i bild. Som du säkert förstår beror det på att folk inte har vett att fråga om det är ok att låna bilderna till sina annonser på tradera, blocket och diverse -torg runtom i landet…

Det känns ju lite konstigt när person a hör av sig om ett objekt de sett på tradera och undrar lite praktiska saker. Uppenbarligen var det lättare att ta min bild på snowgrip än att lyckas knäppa ett eget kort….

Som alltid så kontaktade jag annonsören som inte verkar bry sig och nu ligger en anmälan till annonssajten på upphovsrättsbrott. Nästa steg blir advokaten men det känns ju surt att veta att det landar ett krav på 5500 hos en trött latmask.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.