Snöbristen ställer om besökarprofilen

Det ska tillstås att jag är en smula nyfiken av mig. Ett bevis är att jag gärna kollar till och från vilka sidor som besökt.

Trafiken är tämligen konstant, men olika sidor har olika ”högsäsong”. Så fort snö och is finns på vägarna så är Snowgrip på tapeten. Ett växande antal besökare hittar in till sidan om när jag bytte kupéfläkt på dotterns Twingo. Ja ska man vara krass – förvånansvärt många… Men idag fastnade väldigt mycket trafik på sidorna om Lada?! Troligen har någon länkat till mitt innehåll från något forum.

Gamla magneter attraherar än

Även sidan om Budapest har sin stabila besöksskara men där verkar det klinga av att mer. Kanske till följd av reserestriktioner och virus. Men sedan ska väl sägas att det var några år sedan jag gjorde någon uppdatering. Det är ju lite svårt att vara aktuell när man inte varit där på lång tid.

Majks.se – ny titel

På min andra webbplattform, den kopplat till alla tidningar i arkivet så hände det stora saker i helgen. Äntligen kom ett stort antal tidningar från Auto Motor Sports tyska utgivning in på nätet. Ja 56 årgångar eller strax under 1500 nummer om man ska vara specifik. Det kan bli kompletteringar inom kort, om sorteringsarbetet går som planerat.