Stiliserad av brunsocker på pinne?!*

Då har det gått ett långt, corona-präglat år sedan jag råkade på en underbar Hyundai Matrix i trafikvimlet. Erkännas bör väl att min interaktion med vagnar av nämnda modell inskränker sig till att hittat en på saligt avsomnade Delplocken hösten 2021. Här bäst illustrerad i form av emblemet från vänster bakskärm. Huvudinlägget hittar du här

Erkännas bör, modellen ifråga, har retat näthinnan flertalet gånger det gångna 365 dagarna. Flertalet gånger har köpinpuls funnits. Var gång har jag dock tänkt att det möjligen är fjolårets vagn jag borde sukta efter.

*Stiliserad av brunsocker på pinne = en ordlek på designhusets namn Pininfarina / pinne + farinsocker

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.