Att samla saker – till sånt man inte äger?!

Den som följt mitt orerande på denna blogg vet att jag ibland kommit fram till att drivet bakom att byta bil inte alltid drivs av behovet. Nej stundom så är det just det där detektivarbetet med att leta delar och kunskap om hur man borde lösa vissa kända eller möjligen okända tillkortakommanden hos ett visst objekt.

På samma sätt så får jag tillstå att det hänt att jag ryckts med i processen och ibland köpt hem delar redan innan förvärvet varit ett faktum. Mer famösa av sådana felkalkyleringar från min sida omfattar en Pontiac kallad akvariet. Det händer regelbundet att jag funderar på vad bromsklotsarna fram och bak till nämnda vagn ska komma att hitta någon bil att monteras på. Till mitt försvar vill jag dock tillföra att dem kom med i samband med att en del annat skulle köpas hem från USA och fraktkostnaden var opåverkad, Ergo, släng med bromsdetaljer för några hundralappar och spara frakten.

Jag har dock lite att erkänna kopplat till mer aktuella händelser, ja faktiskt så sent som idag….

Får jag presentera mothållet till kopplingsarmen på sena Londontaxis, ja dem ur serierna FX4R och FX4S, ja då med bensin motor och manuell växelllåda….. Nu återstår väl mest att hitta resten av bitarna som jag tror skulle behövas för att väcka mitt fantasiobjekt till liv.