Våndan av att sakna ett skruvobjekt

Det mesta rår nog den skira vårsolen för. Ja den begynnande våndan av att det saknas något kul att skruva med.

Inte för att Diesel-Doris inte för den skull är befriad av förbättringspotential. Mest akut är möjligen att larmet konstant går när man låser bilen. Nu är jag väl inte nödbedd att fixa just det problemet. Stackars Doris rullar inte nämnvärt mycket om dagarna så det gå att jobba sig runt.

Redan i fjol höst fattade jag ett principbeslut – i korta ordalag, skaffa inget annan bil mer än möjligen en Londontaxi. Inte den enklaste av urval. Men samtidigt, det är ju en sån jag haft ambition att skaffa – länge nu..

När nu suget sätter till så blir det lite svårt att effektuera mitt beslut. För utbudet av lämpliga vagnar är milt sagt begränsat. Som ett brev på posten (!?) spårar hjärnan ur och börjar leta andra uppslag och spår…  Måtte jag hålla mig på den ”smala vägen” och hålla mig från frestelser från japan eller Kentucky….