Hoppa till innehåll

Om att verka utan att synas

Esilstunas stolthet Kent så vackert sjöng ”att synas utan att verka” i låten Socker från typ 2002. I mitt fall tror jag mig själv göra tvärt om. Speciellt i hänseende till vad som når dig som konsument av den här bloggen. I ärlighetens namn så finns det bara den här bloggen så har vi det klarlagt.

Veckan som gått har haft fokus på just att ”ha verkstad” kontra att snacka upp insatserna i den samma. Trikålåren fick besöka Carspect med förhoppningen att det skulle vara årets ända besök. Tji fick jag, hemläxa med tre poster och önskemål om bot och bättring. Jag ska inte säga att jag direkt ser fram emot att byta fjädrarna fram. Så här sitter jag och funderar på om det är värt att ställa på bilen och ta en tur till Malmby bilskrot som tydligen betalar 3000 kr för en bil som körs dit för egen maskin.

Veckans andra stora begivenhet var att vara delegat och ägarombud på OK’s stämma i huvudstaden. Även det ett trevligt avbrott i den allmänna verksamheten som jobbet på Regionen väl är. Till nämnda stämma så hade jag otroligt nog sänt in en motion om OK Förlaget och dess verksamhet. Nu kom dock inte den upp till behandling. Beredande styrelse ansåg att det inte låg på denna stämma att sätta agendan i ett delägt bolag. Så här i efterhand så är jag lite kluven inför ett sånt ställningstagande.

När man ändå har chansen att vara ute och legitimt sne’segla med bil så passade jag på att göra en avstickare. Just med förhoppningen att kanske få en skymt av en Londontaxi. Det hela kom på skam, på pluskontot finns att jag fick bevista en av alla de platser som skyltas från allfarvägen till storstan.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.