Ett feltryck och så var sommarplågan ett faktum.

Minnesgoda besökare är numera införstådda med konceptet Sommarplågan. Enkelt sammanfattat. Köp något för att ha sommarmånaderna till att bringa ordning på härligheten. Under resan dit –  utmana sig själv att skruva med sånt man inte skruvat med så ofta eller nyligen. Lite ”våga chansa och lär dig något – dumsnut”

Tidigare om åren har det figurerat allt från DKW till Ford Mondeo. I fjol var det Forden Roffe som utgjorde projektet.

Att årets sommarplåga just skulle bli Trikålåren var på inget sätt planerat. Jag får tillstå att innerst inne hoppades jag på någon annan spännande vagn. Men va fnutt, när jag nu råkade lägga ännu en beställning på bildelar i form av fjädrar för att hantera sista besiktningsanmärkningen som återstår. Ja då är det väl bara att abdikera och säga välkommen trots allt.

Inom kort hoppas jag kunna göra en bättre presentation, lite mer i stil med hur sommarplågorna hittills presenterat sig. på återhörande.!