Hoppa till innehåll

Trikålåren – besiktning med bekymmer

Ja det dröjde inte länge efter min förra postning om att sätta gränser innan ett besök hos Carspect var avlagt.

Dessvärre inte fullt så triumfatoriskt som sinnet visualiserat. Men väl med tre tillkortakommanden att adressera. Anligganande broms fram. en trasig parkeringsljuslampa men även ett försämrat läge för fjäderbrottet fram.

Att arbetsinsatsen i sig är den stora, så är väl de rent ekonomiska effekterna inte helt att bortse från. Vän av ordning konstaterar enkelt att två framfjädrar listar in strax under 1800 hos bildelshandeln här i stan. Därtill borde ju lampa och lite allmän massage av bromsar kunna göras på en snål budget. Men insikten att 1800 i fjädrar och minst ett par timmars jobb och därtill nytt besök på besiktningen. ja det hotar väl spräcka budgeten. Eller budget och budget. Bara att åka till affären och veckohandla kostar ju mer än bilen i sig… Så frågan är vad budget är på en bil idag?

Det blir anledning att återkomma. Nu står hustruns Uncle Ben på tur… just för att byta fjädrar fram. Låt säga att budgeten för delarna där kan få kosta…

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.