Hoppa till innehåll

When in doubt – köp ännu mer verktyg

Jag må öppenhjärtigt erkänna, ja jag har min beskärda del av tvivel. Idag har detta tvivel den lilla Trikålåren i fokus.

Att det mesta går som vanligt i mitt skruvande underlättar inte riktigt min infasnigsperiod. Men samtidigt, saker som kräver lite först man ska komma in på livet har en tendens att bli lite mer långvariga. Om nu C3’an verkligen skulle bli långvarig, det betvivlar jag. Men samtidigt så är det inte helt oävet att ha något att lägga skruvarklådan på när helst den sätter in.

I någon form av ambition att lösa ut problemet med att skruva loss fjäderbenet så har jag letat på internet efter lämpliga tips. Reservdelsleverantören som jag nyttjar till husbehovsbruk – Reservdelar24/Autodoc har ett gott bibliotek med filmer. Dessvärre verkar bilen man filmat ha eftermarknadsdelar monterade vilket underlättar. Nu står en T30 skruvskalle mellan mig och seger. Men det har involverat två besök till Biltema i jakt på verktyg.

Nu senast en 30 mm hylsa på 3/4 skaft…. Ja sitter det fast så sitter det – FAST. Men det mesta löser sig med 150 cm rör och 3/4-tums dragskaft…

Så lösningen är möjligen att skaffa än mer verktyg….?!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.