Hoppa till innehåll

Trikålåren – är det dags att ta adjö?

Trikålåren var ju inte direlt tänkt att bli ett ”sommarplågan-projekt” när jag skisserade det hela den där söndagen i mars.

Nej tanken var att snabbt skaffa något som verkligen stod med ena hjulparet på skroten och den andra i trafiken(?).

Just på så sätt så har projektet förlupit som planerat, motorn klarade sig med ett byte av topplockspackning. Ja och lite vätskebyten så som olja och kylarvatten. Sedan kom ju sakerna till efter besiktningen. Fjäderbyten, bromsmassage och byta lite lampor. Ett oplanerat påbjudet oljebyte i växellådan tillkom.

Så även check på detta. Alltsammans kollat av Opus som hade kampanj på efterkontrollen. Så nu är härligheten trafikduglig….

Ja så när som på ett enormt klånkande i framvagnen…. Och visst, precis som besiktningsteknikerna konstaterat, glappa stabilisatorstag har liten påverkan på trafiksäkerheten. Dock är det ytterst irriterade när det rasslar och smäller närhelst man åker någonstans i Ö….

Så sista anhalten blir nu att Amazon får sända över två stag för någon trehundring så ska väl det gå att få tyst på även detta.

Vad härnäst hör jag dig fundera över. Ja även jag funderar. men troligt är väl att någon stackare som behöver en billig slitochslängvagn med kry AC för priset av en cykel, mobiltelefon eller iPad om man nu väljer att se det på så sätt? Framtiden får utvisa, men först ska den trots missljuden där fram få besöka lärdomsstaden i öster inom kort.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.