När tvivlen slår sina klor i sinnet

I mitt polycykliska bilintresse så cirklar bilintresset runt flera olika vagnar och inriktningar.

Över tid har det varit ett antal cirklar som alltsammans roterat i. Allt från Audi från min uppväxt, Volvo kombis under åren de var överkomliga. Akterladdade Skoda och diverse andra östeuropeiska lågvattenmärken. Även dessa från sommarsemestrarna bakom järnridån. Och i mer vuxen ålder en tanke på London Taxis – som bevisligen alltjämt finns på näthinnan.

Just London Taxi-spåret har även emanerat i ett smärre reservdelslager av känt felande detaljer. Här någonstans så börjar misströstandet och tvivlen sätta sig i sinnet. Inte minst för prisbilden för det senaste objektet visade sig vara helt väsensskilt från mitt estimat.

Frågan är möjligen om det må vara läge att växla fokus för mitt intresse? Kanske sadla om och lägga fokus på något av de andra spåren?