Hoppa till innehåll

Anar jag en trögare marknad?

Veckan som passerade bjöd på en ett ovanligt fenomen. Inte mindre än TVÅ säljare på blocket återkopplade till mig på telefon! För den som inte varit bilspekulant på ett tag, må kanske inte höja på sina ögonbryn. Men för alla oss som ständigt försökt få säljarnas uppmärksamhet må vara förbryllade. Möjligen kan man ana en kantring i marknaden.

Nu ska det tilläggas var det ju inte heller några totalt optimistiskt prissatta vagnar heller det handlade om. Utan några av de mer realistiskt prissatta dito.: En Citroën 2CV under 70 och en 80-tals amerikanare med V8 under 35!

Anar man möjligen att marknaden är en smula trögare och allt inte springer iväg av sig själv?!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.