2022 – ur bloggens perspektiv

Minnesgoda läsare vet säkert att jag brukar summera mina ”bil-år” såhär i nyårstider. Så även detta år. inlägget finns just innan detta sett rent kronologiskt.

Nu har väl även bloggen blivit ett eget ”ekosystem” som lever en parallell existens. Om än i mångt och mycket inspirerad av vad som händer på garagefronten. Även detta år så sticker tre ut vad det gäller antalet träffar. Åter igen toppar intresset för bilmärket Lada’s svenska historia i allmänhet. Och just sidan om det finns några återförsäljare kvar numera i synnerhet. Ja intresset är så pass stabilt att besök görs mellan en och två ggr per dag. Inte illa för en importverksamhet som gick i stå för 3-4 år sedan.

Likaledes kan man ana väderläget i landet bara utifrån hur många som söker information om 1970-talets storsäljande slirskydd från Norge. Så snart snöväder är ett faktum ramlar besöken in. Även här fascinerade att något som inte funnits på butikshyllan sedan 1990-talet alltjämt finns i allmänhetens (under-) medvetande.

Även sidan om staden Budapest har sin stabila ström av besökare om än inte alls som för ett 4-5 år sedan när sidan var ny och reviderades flera gånger det året.

Om nu dessa sidor har sin stabila skara besökare så är det inte där det stora intresset ligger. I sommar har bilsidorna kopplade till Sommarplågan Roffe och garagekompisen Ludovico en Audi attraherat stort intresse. Hela konceptet med att paketera Sommarplågan som ett eget spår verkar ha uppskattats.

Ja det var en utblick om vad som hänt bloggmässigt. Det är inte utan att bloggens innehåll året som gått spretar än mer tidigare.